Sinds1980.nl - Hobbyfotografie van Tilburgse bodem
Startpagina
Over
Nieuws
Foto van de week
Series
Overig
Portretten
Links
Gastenboek
Contactformulier

Drie keer de foto van de week

Dinsdag 9 december 2014

Ik heb de foto van de week weer aangevuld met enkele foto's. De eerste komt uit de Tilburgse Torenbuurt, een beetje een achterstandswijk. De tweede en derde komen uit mijn verblijf in de Spaanse Costa Blanca. Het is mooi dat nu ook Willem II vertegenwoordigd is bij horecazaak Los Carmelos. Verder nog een denkbeeldige haaienkop.

 

Met Oss opnieuw een fotoverhaal

Dinsdag 9 december 2014

In 2008 bezocht ik in het kader van de Brabant-serie Oss. Ik kreeg er een rondleiding van Skyscrapercity-lid Demi van Wanrooij die in het nabijgelegen Nistelrode woonde. Het was een prachtige zonnige dag die heel wat mooie foto's opleverde. En een verhaal, natuurlijk. Het is het tiende in de Brabant-serie. Klik hier voor het fotoverhaal.

 

Nieuw fotoverhaal in Brabant-serie

Woensdag 19 november 2014

Opnieuw een fotoverhaal in de Brabant-serie. Ook nu komt deze uit West-Brabant, met het verschil dat déze reportage van vorige week is. Ik kwam in de bossen bij Dorst zowaar ransuilen tegen, iets wat hoogst zeldzaam is. Het spreekt bijna voor zich dat de foto van de uil ook de foto van de week is. Klik hier voor het fotoverhaal.

 

Twee nieuwe fotoverslagen

Zaterdag 8 november 2014

De Brabant-serie is opnieuw uitgebreid. Het gaat om Roosendaal en Bergen op Zoom, welke West-Brabantse steden ik in 2008 bezocht. Een hele tijd geleden dus. Ik zette de serie destijds door en dat leidde er uiteindelijk toe dat ik inmiddels al 65 keer op pad ben geweest. Via deze link bekijk je Roosendaal en via deze Bergen.

 

Drie keer de foto van de week

Zaterdag 8 november 2014

Ik heb weer drie foto's toegevoegd aan de rubriek foto van de week. Ze komen uit de NL-tour die ik onlangs weer maakte. In Arnhem was er een werkelijk prachtige zonsopkomst; op de Utrechtse Heuvelrug legde ik een paar paddenstoelen vast en in Zeeland stak de kerktoren van Biezelinge mooi af tegen de helderblauwe lucht.

 

Nieuw fotoverslag in Brabant-serie

Dinsdag 14 oktober 2014

Een nieuw verslag in de Brabant-serie. Normaal plaats ik deze op volgorde, maar nu doe ik een keer de meest recente: Helvoirt en Vlijmen. Ik had op deze dag - ruim twee weken geleden - de nodige tegenslag. Het bezoek aan mijn oom en tante maakte dan weer een hoop goed. Bekijk de foto's van deel 65 alweer via de volgende link.

 

Flinke inhaal foto van de week

Maandag 13 oktober 2014

Na lange tijd weer eens een update op Sinds1980.nl! Het gaat om de foto van de week, welke rubriek nu weer helemaal actueel is. Zo komen onder andere nog foto's terug van de jaarlijkse Brabant-tour die ik in de zomer maakte. En van hoogleraar Ton Wilthagen die onlangs optrad als dj. Klik hier voor maar liefst 35 nieuwe foto's!

 

Weer twee nieuwe verslagen

Vrijdag 7 februari 2014

Zowel het vierde als het vijfde fotoverhaal in de Brabant-serie staat nu online. Voor alle duidelijkheid: het aantal gemeenten dat ik inmiddels heb bezocht, bedraagt 47. Er is dus nog een hoop werk te verzetten! De twee nieuwe verhalen, hier en hier te lezen, gaan over Helmond en mijn eigen stad Tilburg. De foto's dateren nog uit 2007.

 

Nieuws 2013

Alle foto's op deze website zijn eigendom van Sinds1980.nl © copyright 2008-2015