Sinds1980.nl - Hobbyfotografie van Tilburgse bodem
Startpagina
Over
Nieuws
Foto van de week
Series
Overig
Portretten
Links
Gastenboek
Contactformulier

Twee nieuwe verslagen

Donderdag 5 december 2013

De Brabant-serie nieuwe stijl is uitgebreid met twee nieuwe (foto)verhalen. Dit keer gaat het over Eindhoven en Breda, be-zocht in 2007. Een hele tijd geleden, maar ik heb sowieso nog veel in te halen. Bij ieder verhaal kan steeds worden doorgeklikt naar het volgende. Lees de twee nieuwe verhalen hier en hier.

 

Flinke inhaal foto van de week

Donderdag 7 november 2013

Na ruim vijf maanden eindelijk weer eens een update op deze site! Ik begin met het inhalen van de foto van de week, wat re-sulteert in liefst 21 nieuwe foto's! Zo maakte ik onlangs weer de jaarlijkse NL-tour, waarin ik onder andere vanuit een apparte-ment de prachtige skyline van Rotterdam mocht vastleggen!

 

Brabant-serie in nieuw jasje

Woensdag 5 juni 2013

Zes jaar geleden begon ik met de Brabant-serie, de serie waar-in ik de Brabantse gemeenten op volgorde van grootte vastleg. Tot nu toe plaatste ik alleen maar foto's, maar vanaf nu breid ik het uit met verhalen. Het aantal foto's zal worden gehalveerd. Den Bosch is voorlopig de enige gemeente die beschikbaar is.

 

Zeven keer de foto van de week

Woensdag 5 juni 2013

De foto's van de afgelopen zeven weken zijn gekozen. Of eigen-lijk acht, maar van week 21 zijn er helemaal geen foto's. Ik leg-de onder andere de verbrande heide van Witbrant vast, Rondje Tilburg in het kader van het jaar (2)013 en vorige week nog de promotie van HC Tilburg. Klik hier voor de zeven nieuwe foto's.

 

Zes keer de foto van de week

Vrijdag 12 april 2013

De foto's van de afgelopen zes weken komen uit Zwolle (waar PEC-Willem II werd gespeeld), Maastricht, Schijndel (onlangs werd hier de Glazen Boerderij geopend), Tilburg (het Wilhelmi-nakanaal en met Pasen) en Emmen. In deze laatste plaats za-gen we een vlinder in het Dierenpark. Klik hier voor de foto's.

 

Willem II-supporters in beeld

Zondag 3 maart 2013

Willem II speelde gisteravond de uitwedstrijd tegen PEC Zwol-le. Dit leverde helaas een 2-0 verlies op. Ik heb al een hele tijd geen fotoverslag meer geplaatst van een wedstrijd van Willem II, maar ik heb gisteren wel enkele supporters vastgelegd. Eén foto is in origineel formaat beschikbaar, te vinden via deze link.

 

Twee keer de foto van de week

Maandag 25 februari 2013

De foto's van de afgelopen twee weken komen uit Enschede en Tilburg. Willem II speelde knap met 1-1 gelijk in Tukkerland. De Grolsch Veste mag zeker indrukwekkend genoemd worden. In de Oude Warande in Tilburg kiekte ik een nog niet uitgekomen knop van een rododendron. Klik hier voor de twee nieuwe foto's.

 

Flinke inhaal foto van de week

Donderdag 14 februari 2013

Na lange tijd weer eens een update! In al die maanden van af-wezigheid bleef ik natuurlijk wel gewoon foto's maken, waarvan er een paar zijn gekozen tot foto van de week. Vorig jaar kon je via de poll stemmen op je favoriete foto. Deze eindigde onbe-slist. Na loting won deze foto. Voorlopig even geen nieuwe poll.

 

Nieuws 2012

Alle foto's op deze website zijn eigendom van Sinds1980.nl © copyright 2008-2015